Treetop adventure op Koh Chang

Voor een sportieve en avontuurlijke dag moet je bij Treetop adventure park zijn.

De naam zegt het al, je bevindt je tijdens een dag in de jungle het merendeel in boomtoppen, op vlonders en slingerend tussen bomen! Zelfs mensen met lichte hoogstevrees kunnen zich vaak urenlang enthousiast vermaken met de touwbruggen, de tarzan schommels, de vliegende skateboard's en de gigantische "ziplijnen".

Treetop adventure park Koh Chang was de eerste in zijn soort in Thailand en is samengesteld door een groep Franse experts op het gebied van klimsport. De locatie in Bailan is met zorg gekozen, sterke jonge bomen langs de kust  zorgen voor een ideale omgeving voor een parcours als dat van Treetop adventure park.

Wat kun je verwachten?

Treetop adventure park is opgezet door en voor natuurliefhebbers, het parcours is dan ook opgezet om je unieke vergezichten te bieden en zo dat de natuur niet wordt aangetast. Een dag bij Treetop adventure park begint met een uitgebreide veiligheidscheck en uitleg over het materiaal,veiligheid staat voorop. Het park is officieel geinspecteerd en goedgekeurd door de Franse authoriteit op het gebied van klimsport [SEREC] en zijn aangesloten bij het SNEPA [Syndicat National des Exploitants de Parcours Aventure, oftewel de Franse nationale unie op het gebiedt van deze parken] Ook het personeel heeft een opleiding gevolgd dat voldoet aan de eisen van bovenstaande organisaties! Het idee van Treetop adventure park is om in de unieke setting van Thailand’s regenwoud een parcour te volgen langs de hoge elementen die de natuur hier biedt [boomtoppen maar ook rotsen bijvoorbeeld] op allerlei ludieke manieren!

Een dag om nooit te vergeten en voor alle leeftijden. De minimum lengte voor kinderen is 110 cm.

Het park is elke dag geopend van  09.00 tot 17.00 uur. [Gesloten in de maanden Juni t/m Oktober]

In 2010 won Treetop adventure park ‘The award of outstanding performance for recreational attraction for adventure’ van de Tourism of Thailand Authority.

Pick up service voor het Treetop adventure is een aantal maal per dag beschikbaar. Reserveren kan tot een paar uur voor gewenste starttijd.

Voor meer informatie en/of reserveringen kun je hier online chatten met een van onze operators of tijdens je verblijf op Koh Chang langs gaan bij NIC [Nederlands Informatie Centrum] op Lonely beach.


Vorige pagina: Klong Neung
Volgende pagina: Golf op Koh Chang