Siam Beach resort


Door de ligging aan de noord kant van het strand, geniet je hier als gast in Siam beach resort van alle rust.Weinig bezoekers van Lonely beach nemen zich de moeite om door te lopen naar dit stuk van het strand.Wat er voor zorgt dat het hier altijd rustig is.Ook het zwembad met Jacuzzi ligt aan het strand, ideaal voor jou en je gezin en/of partner.De ligbedden onder de palmen zijn een uitstekende plek om bij te komen en te genieten van je vakantie.De ligging van het restaurant is ook uniek te noemen, zowel in hun ronde kiosk aan het strand of op de gezellige zitjes onder de bomen op het strand zelf, kun je hier genieten van een van de vele Thaise en westerse gerechten op de uitgebreide menu kaart, of bestel een cocktail  om van te genieten tijdens de spectaculaire zonsondergang, waarbij je op het terras van Siam beach resort op de eerste rij zit!Of laat je verassen door het aanbod aan heerlijke verse producten die iedere avond worden bereid op de barbeque.

 

Premium SeaView hotel kamer (C&D gebouwen)

 Deze nog comfortabelere en grotere hotelkamers staan op ons beste stukje strand tussen de heuvel en het restaurant, naast de luxe Koh Chang Pool Villas. In de Premium Sea View kamers vind je nu alles wat nog "miste" in de Deluxe Pool View kamers, zoals een kluisje, een grotere TV met DVD speler, een waterkoker, een aanzienlijk groter terras, meer privacy en de beste locatie direct op het zand van het wereldberoemde Lonely Beach. Het uitzicht vanuit alle premium sea view kamers is perfect, ongeacht locatie of verdieping. In verband met de groeiende vraag van families met tieners naar aparte kamers met tussendeur, zijn er nu een aantal van dergelijke connecting kamers beschikbaar. Op deze wijze is het mogelijk om dicht bij elkaar te zijn, terwijl de mogelijkheid tot privacy blijft bestaan.

Premium SeaView garden hotel kamer (B gebouwen)

De premium Sea view garden zijn vrijwel identiek aan de Premium Sea View strandkamers ten noorden van het restaurant en de lobby, maar anders in het opzicht dat deze kamers nog meer privacy bieden, vooral op de bovenverdiepingen, en dat deze kamers uitsluitend beschikbaar zijn met tweepersoonsbedden aangezien wij ze als de meest romantische kamers in het Siam Beach resort beschouwen. De reden dat wij deze kamer wat goedkoper aanbieden dan de kamers in de C & D gebouwen is omdat de Garden kamer wat verder verwijderd zijn van het zwembad en de lobby en alhoewel deze kamers ook op het strand staan ligt er een soort grachtje voor deze kamers waar in het regenseizoen een rivertje doorstroomt, wat middels een bruggetje moet worden overgestoken alvorens men op het echt strand kan liggen. De afstand van de kamer naar de zee is nooit meer dan 30 meter, maar de kamers op de bovenverdieping hebben hun ingang aan de achterzijde waardoor een kleine omweg naar het strand ontstaat. Zaken als een eigen kluisje, een grote TV met DVD speler, een koffie / thee / noodlesoep waterkoker en een groot terras zijn ook hier standaard.

Deluxe hotel kamer met uitzich op zwembad en / of Zee (A gebouwen)

De kamer die iedereen past: De 'luxe zeezicht' kamer. De gezellige deluxe kamers zijn allen ruim en iedere kamer beschikt over een airconditioner, koelkast, TV, Tropische douche ruimte, apart toilet en een aparte wasruimte. De kamers op de bovenste verdieping zijn allen voorzien van 2 persoonsbedden, terwijl er op de begane grond een aantal kamers met twin (2 x eenpersoons)bedden beschikbaar zijn. Ontbijt voor twee, dagelijkse schoonmaakservice, dagelijkse vervanging van handdoeken en andere usables, belastingen en service charge zijn, net als bij alle andere kamers en villas allemaal inbegrepen in de prijs van deze luxe kamers met zeezicht.

Hillside Bungalows (H sectie)

het verbouwen en upgraden van ons strand-resort in 2006 en 2007, hebben we waarschijnlijk een aantal oudere hutten op de heuvel aan het einde van het lonely beach over het hoofd gezien. Deze hutjes waren in de dagen dat wij ons nog op rugzaktoeristen richtte onze trost, mede omdat deze rustieke bungalows van airconditioning zijn voorzien. De Hillside bungalows bieden een fantastisch uitzicht over de Haat Tha Naam baai en het 'lonely beach' strand en bieden een hoge mate van privacy, al was het maar omdat het nogal een klim is om bij deze bungalows te komen. Aangezien deze bungalows nog altijd erg populair zijn bij de wat meer avontuurlijke reizigers, hebben we besloten om deze jungle-hutten in ons prijzenoverzichten te houden, zolang deze 22 semi-strandbungalows nog operationeel zijn. Deze cliff bungalows hebben allemaal zgn. twin bedden. Belastingen en service charge zijn bij de prijs van deze hutjes inbegrepen, ontbijt voor 2 inmiddels ook.

 

 

 

2012 High Season special: Like us op FACEBOOK en gebruik de tarieven in het rood!!

Accommodatie type

Laagseizoen (Jun t/m Okt)

Hoogseizoen (Nov t/m Mei)

20 Dec - 10 Jan / 12-15 April / Lang weekend

Hillside bungalows

650 THB

900 1000 THB

1300 THB

Hilltop Deluxe bungalows

1000 THB

1100 1300 THB

1500 THB

Deluxe Pool View Kamer

1200 THB

2200 2500 THB

3100 THB

Premium Sea View Garden Kamer

1500 THB

1800 2700 THB

3400 THB

Premium Sea View Kamer

1800 THB

2500 2900 THB

3600 THB

Connecting Premium Sea View Kamers

3600 THB

5000 5800 THB

7200 THB

Koh Chang Pool Villa

4600 THB

5900 THB

7400 THB

extra bed (incl. ontbijt)

350 THB

500 THB

  650 THB

 Vorige pagina: Lonely Beach
Volgende pagina: Siam huts